There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Saturday, January 16, 2010

fan message: from HUDA.THnx Huda!

aniyosayo

Between You and Dalia Ishak
Dalia Ishak January 15 at 3:23pm
hai dear dior...saya huda ,kat the stor sg buloh...kat bahagian baju ari tu kalo awak perasan la..memang exited giler awak tau k.pop selame ni saya xpernah minat artis malaysia tp sejak awak nyanyi kat the store tu saya memang rase macam ade kat dunia lain xpernah terfikir pun ada artis malaysia macam awak...awak artis malaysia yang pertama saya minat...sarangheyo..keep in touch please sy xd fb..myspace je...kalo nak add ni adress saya..laddy_fair@yahoo.com...please add....
Dior Shahril Shaari January 15 at 11:03am
HI hUDA! saya prasan...awak yg nyanyi MIROTIC skali maser Dior tgh perform kan?mmg best ader penonton yg suport mcm awak!THnx 4 being my fan....hehe.appreciate it so much!
Dior dah add Huda kat Myspace tau.nanti senang2 comment/msg yer....nak tau lanjut ttg aktiviti Dior,singgah ke Blog tau.btw...acc dalia ni kawan awak punyer ngeh?

shahdior.blogspot.com
shahdior.blogspot.com
"Christmas is forever, not for just one day, for loving, sharing, giving, are not to put away like bells and lights and tinsel, in some box upon a shelf. The good you do for others is good you do yourself. "MERRY CHRISTMAS & HAPPY HOLIDAY to whom celebrate it !!!
Reply:
Post a Comment